As simple as that

De sidste måneder har været vendt helt på hovedet.

Reklame// Kokkens hverdagsmad

Samtidig med at jeg blev jobløs, fik D. nyt job. Midt i huskiggeri og tanker om familieforøgelse.

Jobbet var nøje valgt i forhold til vores huskiggeri – således at vi i sidst ende ville ende med at have job og bolig indefor nogenlunde rækkevide.

Men nu er Dennis pendler. Han suser… eller nærmere betegnet triller han afsted ad motorvejen i de tidlige morgentimer og igen i de sene eftermiddagstimer.

Og jeg er jobsøgende HUSMOR!

Let´s make it work

Rutinemæssigt er vi inde i den travle trummerum. Vi har vænnet os til ikke at se hinanden i dagslys. Dennis står troligt op 4.45 og er hjemme knap 12 timer senere. Igen har han bilen og jeg er mere eller mindre sat fast hernede og står igen alene med alt det praktiske omkring hjem og børn.

Det meste holder jeg af og har siddende på rygraden, men når vi nærmer os aftensmadstid husker jeg hvor meget vi allesammen bedre kan lide når det er far er hjemme og FAR står i køkkenet.

Mama´s little helper

… Er lidt usikker på om det er dæknavn for noget frækt eller noget euforiserende – men herhjemme er MAD noget vi er ret pjattede med, så det hører vel ind under begge kategorier. For selv om jeg ikke er den store kok…bager eller konditor, så eeeelsker jeg mad, bagværk og kager!

Heldigvis – som i livstruende farlig -tør-sveden-af-panden og aflys bårebuketterne-agtig situation blev vi reddet. Jeg blev reddet. For en ting er at maden ikke er gourmet når jeg serverer, men noget andet er følelsen i mig, når jeg står og stresser og føler mig utilstrækkelig.

Vi tog en stille og rolig tilvænning til det nye liv med Mors mad, med hjælp fra Kokkens Hverdagsmad, som vi bestilte over 3 uger fordelt på august og september.

… og der er blevet gaflet lækker mamme!

New routine

Det blev en helt rar ny rutine. Mandag morgen skrev jeg opskrifter ud. Kokkens hverdagsmad sendte en fin mail ud lidt optil ugen for levering og den var lige til at skrive ud og hænge på køleren (eller læse fra en tablet, hvis man er sådan en slags fancy madmor, som jeg var i tredje uge). Dernæst hentede jeg kasserne foran hoveddøren – meget præcis stod de der lige omkring 8.30. Og så fordelte jeg ret nemt, alle madvarene i køleskabet efter de mærkede dage.

Min mandagshylde

Er lidt vild med at havde et så organiseriet køleskab – at ugens aftensmåltider er indelt efter dag på 4 hylder.

Og smuk mad er jeg også vild med.

Selvom Dennis stadig er NUMERO UNO madmor ( 😛 ) i vores hus, så begyndte jeg faktisk at få et mere roligt forhold til køkkenet. Og jeg stod for maden i de kasse-fri uger også. D. fik da lov et par gange, primært i weekenderne og primært (mistænker jeg) fordi HAN HAVDE LYST ( wtf?) Jeg undres. Men jeg elsker ham for det. Og han er også den bedste til kager – så det fik vi også når hans skills blev sat i spil.

On the table

Der er kommet nye retter i vores ellers ret trivielle mad-kartotek og en gammel kending som Spaghetti Kødsovs er blevet opgraderet til One pot pasta – og hænderne op – hænderne op – Den laver JEG helt uden svedperler og stress.

Derudover er vores salat-kartotek blevet fyldt op med lækre spændende salater.

Tak kære http://momstertest.dk/ – nu ved jeg helt sikkert hvem der skal skrives til næste gang det hele brænder på.

// Chili

A little treat

100 kr rabat

Få 100 kr i rabat på en måltidskasse med koden chilinynne@gmail.com

https://www.kokkenshverdagsmad.dk/

6 comments / Add your comment below

  1. Hvor ser det godt ud! Vi får allerede Kokkens hverdagsmad, men ellers havde du da overbevist mig 🙌🏻☺️

Skriv et svar