Namasté

De sidste måneder har virkelig været en test – og lad mig bare være ærlig, Cornelius har fået mig til at råbe og skrige, tude og føle mig fuldstændig magtesløs som mor.

Reklame//

Dette er i samarbejde med Momstertest og Yogaiskolen – derfor findes min konkrete anmeldelse nederst i indlægget. Men først min egen personlige oplevelse med Yoga-kortene.

Way out

Det er ikke længe siden, det kørte helt af sporet.

Cornelius var hidsig!

Vi havde haft en hyggelig morgen, og fra det ene sekund til det andet gik vi galt af hinanden. Og jeg var simpelthen for stædig og for længe om at give fortabt – eller lige trække mig og tælle til ti…tusind.

SÅ jeg ender med at råbe – højt. Han startede ud med at råbe højere, men på et tidspunkt måtte jeg indse, at jeg faktisk ER den voksne. Og at han muligvis bliver bange for det store monster der lige væltede ud af mit hoved.

Breathe in

Jeg fik sendt ham ind på værelset, egentlig ikke en metode jeg bruger, da jeg godt kunne tænke mig, at værelset var et rart sted at komme og ikke en straf – Men vi var nu engang nået til et punkt hvor fornuft og følelser var kammet totalt over – Jeg fik trukket vejret.

…og lige trukket det én gang til .

Og så gik jeg ned mod Cornelius værelse, med mit hjerte fuldstændig smadret og en klump i halsen. For hvad skete der lige? Jeg mistede fuldstændig min egen selvkontrol. Det ønsker jeg a l d r i g sker igen.

På vejen mødte jeg de her Yoga-kort, vi havde fået med posten lidt tidligere og lidt spontant greb jeg dem og tænkte

Det virkede jo for mig, med dybe vejrtrækninger… jeg kom da nogenlunde til fornuft igen.

Breathe out

Jeg nærmede mig en stadig ret hysterisk tone og en ret ulykkelig lille gut, som jeg kunne ane sidde nede under sin højseng, med et par bøger kastet hen ad gulvet foran ham. Jeg bankede forsigtigt på døren ind til ham.

Smilte til ham, spurgte om jeg måtte komme ind og satte mig ned på gulvet og åbnede mine arme for ham. Hans lyd stilnede lidt af og han kom over til mig. Vi krammede og blev enige om at skrig og skrål ikke klæder nogen af os. Hans lille krop pumpede dog stadig og han virkede ikke til at være faldet helt ned.

Så vovede jeg mig ud i at forslå YOGA. Han har set Jada og jeg lave yoga, så fænomenet er ikke helt ukendt. Han virkede faktisk ret glad over invitationen. Han sad hos mig, mens vi kiggede på æsken, hvor han langsomt begyndte at trække vejret helt roligt igen.

In zen

Hvem der bare havde vidst, at Cornelius ELSKER yoga for … måneder tilbage.

Han lavede yogaøvelser i 15-20 minutter og humøret var helt vendt.

En yogamåtte, lidt hyggelys og bare os to på gulvet – GULD VÆRD.

New beginning

Det blev simpelthen starten på de 3 super rare uger vi nu har haft.

Cornelius laver yoga flere gange om ugen, – sammen med mig, sammen med mig og Jada. Han laver yoga alene – kortene står i stuen og i en højde alle kan nå, så han trisser ind og finder ét eller flere kort og så laver han yoga enten hos Jada, i stuen eller foran os.

Bonding

Ham og Jada laver ofte yoga sammen. Og de går all-in med duftpinde, lys og nogle gange meditationsmusik.

Anmeldelse af Yoga i skolen

https://yogaiskolen.dk/

Funktionalitet:

Kortene var over al forventning herhjemme. Cornelius har virkelig fundet en glæde ved yoga. De er blevet taget frem både planlagt og i spontane øjeblikke. Børnene har flere gange selv taget dem frem og lavet yoga – sammen og hver for sig.

Nødvendighed:

Det har været en kæmpe gave for os, at opdage de her kort. Det har været en kæmpe humør-vender for børnene. Det har skabt en ro og et nyt fællesskab blandt de to kommende yoga-mestre herhjemme. 

Kvalitet:

Set med børneøjne er det smart med motiver på den ene side og øvelsen på den anden. Der står forskellige kombinationer for f.eks “Solhilsen”, hvilket gør at børnene bliver øvet i at forbinde tal og billeder, samt at følge en given rækkefølge.

For mig, der har lavet meget yoga i gennem årene, er det lidt et andet niveau, men jeg har stadig nydt at lave yoga med børnene – og at se øvelserne billedligt som et træ, en skildpadde og andre motiver er faktisk enormt givende.

Pris:

Kortene koster 249 kr.  – det kunne jeg sagtens give for dem.

Og efter at have prøvet dem, vil jeg klart anbefale dem. De har virkelig været en “gamechanger” her hjemme. Og jeg kan kun forstille mig hvordan de kan gøre andre forældre – pædagoger, lærere og børn i institutioner og skoler mindst  lige så glade.  

Læs flere uddybende anmeldser hos http://momstertest.dk/

// Chili

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar