Mit frirum

Midt i et virvar af tanker, nyder jeg virkelig mit lille frirum.

Det giver mig et sted, hvor jeg kan lade tankerne flyde…Ideerne flyve frit og her behøver jeg ikke accept eller anerkendelse.

Behind the scenes

Når jeg står ( sidder, ligger, hænger ud over kanten – eller kaster mig rundt i andre skæve stillinger) bag mit kamera, så er jeg fuldstændig mig.

For nylig blev jeg spurgt hvilket rum jeg bedst kunne lide i mit hjem.

Børneværelserne! primært Cornelius værelse, hvor jeg ofte står bag mit kamera og derfor ofte føler mig veltilpas. En ting er alle de skønne øjeblikke, jeg fanger Cornelius i. Jeg ser meget mere af hans sjove tilgang og fantasi udfolde sig, end hvis jeg altid bare var i et andet rum.

You complete me

ALTSÅ, nu er det jo ikke fordi, jeg er et ulykkeligt menneske ellers! Men kender I ikke det, at man nogle steder bare er fuldkommen f r i. Nogle mennesker er det i køkkenet. Det ved I – det er ikke lige mig – Tværtimod! Heldigvis, tror jeg Dennis ser køkkenet som et lille frirum.

Og lad ham endelig få sit space .

Jeg står med glæde for vasketøj, indretning og rengøring. Så får jeg det også som jeg vil ha´det 😛 . Vi udfolder os kreativt i hver vores rum – og det gør vores hjem og vores familie fuldkommen. Jeg elsker at vi alle sammen tilsammen er ét . Yup! a little tacky I know.

Familien Shanell Morsing 4 ever

Familie generelt, er grobund for min lykke. Og jeg elsker at samle heeele den pukkelrykkede til fødselsdage og andre anledninger herhjemme. Det er kæmpe win at vi har haft så mange anledninger på det sidste. Sidst var det Lille C. og min´s fødselsdag. Cornelius har fået SÅ mange fine fødselsdagsgaver, at mit kamera har været ON FIRE siden d.5. – DOBBELT WIN.

Blandt andet de her supersøde Maileg mus og lidt tilbehør, som jeg bestilte hos Loukrudt https://loukrudt.dk/maileg/ . Hans fine Nofred bord ankom også til fødselsdagen – samme sted fra . Det var en fødselsdagsgave – fra Farmor & Farfar.

Har I spottet Familien “Shanell-Musing” deroppe. Det er så sødt.

Welcome to my playhouse

Cornelius er rigtig god til at lege på sit værelse. Og han bliver hele tiden bedre til at gøre det alene. Han er en lille bogorm, så sidste nye hit på værelset, er hans læse-hule.

Her er hele bogkassen´s bøger læst MANGE gange. Bogkassen var et MEGAlækkert fund jeg gjorde hos Babyshower sidste år. https://babyshower.dk/shop/bogkasse-kiddy-vaelg-farve-vipack-11013p.html

Indbydende Opbevaring

Det er nogle gange svært at få plads til ALT det legetøj der flytter ind i løbet af årene. Og … jeg ved at nogle vil vende øjne nu – men også rigtig meget GRIMT legetøj der flytter ind i løbet af årene. Jeg forstår udemærket det sjove, det lærerige og det motoriske i dublo og lego, men flot er det altså ikke i mine øjne. Til gengæld ELSKER Cornelius det. Og Jeg synes bestemt det skal være på hans værelse – og gerne lige til at hive frem. De her store lækre opbevaringsposer var endnu en fin gave, Cornelius fik fra et mærke jeg er blevet helt vild med. Og det kunne tydeligt mærkes på ønskesedlen. https://franck-fischer.com/

Hold op de har bare de sødeste motiver.

My little treehouse

Dengang jeg var barn havde jeg mit lille trælegehus oppe i træet hjemme hos Mormor & Ellis. Ellis var min dejlige bedstefar, som jeg elskede over alt på jorden. Han byggede et legehus til mig. Og i det havde jeg mange gode stunder, som mindre. Da Ellis døde, var jeg syv – og bundulykkelig. Jeg savnede min Ellis. I træhuset skrev jeg små breve og lagde til ham. Min mormor har tilsyneladende haft bedre klatreskills end hun foregav, for brevene var altid væk næste gang jeg kom derop. Hurra for Mormor! Hun var virkelig god til at hjælpe mig igennem sorgen dengang. Vi var nok gode for hinanden.

Anywho. Så er det rart med hobby´er, fritidsinteresser, frirum, eller hvad vi nu skal kalde det. For selv om jeg anser mig selv for Lykkelig. Så er det alligevel en verden, hvor vi alle har brug for et pusterum i ny og næ.

Foto er mit frirum. Og at sidde og skrive mine tanker ned er min dør.

And to all a good night

Chili

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar