Den sørgelige sandhed

//Reklame

Dengang vi lige var landet derhjemme, efter indlæggelse på Rigshospitalet – uden Mynte, med et færdigindrettet børneværelse og et overskud lig minus 100 milliarder…

DÉR traf min søster det mest betænksomme valg.

Fik jeg nogensinde sagt tak ?

Hun bestilte MADKASSER til os i nogle uger. Det betød, at vi …

-Ikke skulle tænke over madplaner, store indkøb og gøre op med os selv om sult overhovedet var en følelse. Børnene havde vi nok sørget for, men vi fik selv aftensmad hver dag. Fordi det var så let, – noget helt andet end vi selv havde kunne tænke os til af menuer. Vi skulle ikke ud og sludre med genboen, forældrene fra skolen, pædagogen fra vuggestuen, og hvem vi nu ellers kunne støde på i netto.

Det var nogle super kasser vi fik de uger. Tak søster.

Hva´for en kass´?

Da vi nogle måneder efter havde fundet vores rutiner igen og tænkte tilbage på de kasser, som vi egentlig gerne ville prøve igen – kunne ingen af os huske hvor pokker de kom fra.

Vi prøvede flere forskellige over et års tid. Nogle var ok – andre helt hen i vejret, Og alt i alt var ingen af dem så Lige-til og smagfulde, som den vi fik dengang. Vi havde utallige problemer med levering. De kunne slet ikke finde ud af at sætte det rigtigt. Vi bor i en gågade, og den ene gang var vores mad leveret foran apoteket – og låst inde i deres lille smøge. Ikke mindst var prisen for høj, for en masse skuffelse og noget ikke helt igennem tilfredsstillende mad.

Når man mindst venter det

Så kom der den her test. Jeg kunne få lov at teste en madkasse for Momster. Jeg var inde og kigge menuer og kasser og havde allerede dér lidt en mistanke om, at det var DEM …

The one who got away

Gu´var det så!

Kasserne kom – ingen problemer med levering. Alt var stemplet og lige til at dele ud på 4 dage. Opskrifterne havde jeg selv printet ud og de var super nemme at følge.

Selv for mig.

The ugly truth

For her kommer den barske sandhed – Hej mit navn er Chili og jeg er et kæmpe stressmonster i et køkken. Jeg har ikke den der kærlighed til madlavning. At få det til at se flot ud, jo jo, men alt det der timing og tilrettelægning – not ma thang AT ALL.

Og ja, jeg kunne da også mærke en enkelt svedperle nærme sig i løbet af ugen her – MEN jeg har for første gang i (ved ikke om jeg helt tør sige det!) …MEGET lang tid, stået for aftensmaden 4 dage i træk.

Se bare her, hvad jeg diskede op med
Og Jada hjalp til i køkkenet

JA! vi spiste meget rugbrød, da D. var mili-fyr. Men jeg vil da overveje det her, hvis jeg er længerevarende græsenke en anden gang.

Vi har faktisk allerede bestilt et par kasser mere hos Kokkens hverdagsmad og vi GLÆDER os !

100 kr rabat

Få 100 kr i rabat på en måltidskasse med koden chilinynne@gmail.com

https://www.kokkenshverdagsmad.dk/

Chili

http://momstertest.dk/

4 comments / Add your comment below

  1. Jeg har overhovedet heller ikke den der “mad-mor” følelse over mig…. Det interesserer mig slet ikke at lave mad. Jo, kun at bage eller lave desserter. Heldigvis har min mand det helt modsat 🤘🏻😊

Skriv et svar