Surprise Baby

Indlægget indeholder reklame//

Min mand fyldte 30 i går.

Og han blev fejret med intet mindre end TO surpriseparties.

Han har været virkelig svær, at planlægge fødselsdag for/med. Manden ønsker sig INTET. Ingen fest, ingen gaver, ingen gæster, -ingenting særligt for ham. Og det har været utrolig svært at vurdere om manden bare er mega beskeden og bange for skuffelse, eller om han virkelig ikke ønskede særlig opmærksomhed. Som den søde kone jeg er, svarede jeg for ham! Så han skulle selvfølgelig fejres.

Svigermor tilbød at stå for surprise hos dem, – med hjælp fra svigerfar er jeg helt sikker på. Og det eneste jeg skulle, var at få D. derhen. Nå ja og gå og holde det hemmeligt i EVIGHEDER (altså halvanden uge, for vi planlagde det i Spanien 😉 ).

Han begyndte ret hurtigt at virke mistænksom, så da han “gættede” at jeg havde planlagt at få ungerne passet og arrangeret noget ude i byen… Damn, så fik han lov at tro på den sandhed. Mens svigermor og jeg planlagde videre.

For ikke at vælte det lille rækkehus på vestegnen, besluttede jeg at splitte det lidt op.

Derfor blev han først overasket med B-day brunch på Casa del Shanell Morsing. Her kom alle Vordingborggenserne, min mor, søster og mormor.

Det skal lige siges, jeg HADER at lyve, så det har været såå svært. Jeg endte faktisk med at være fysisk dårlig, når vi var alene, fordi jeg slet ikke vidste hvad jeg skulle snakke med ham om.

Da en hyggelig brunch var ved at komme til ende, gik vi en tur i Myntes have. Her fik Dennis endnu en gave. Og uden, at sige, at jeg altid kan læse ham, så virkede han til at blive ret rørt.

Jeg havde bestilt 3 flag med inskription hos Babybroderi.dk https://www.babybroderi.dk/shop/flag-m-navndata-4888p.html Og her var der selvfølgelig navn og data for hver af børnene.

Turen gik nordpå og her ventede hans spændte forældre, søskende, min søster og familie, og hans gode ven P. – vores! vi er jo gift, så må jeg godt få medejerfornemmelser.

Her havde svigermor og far sørget for at vi havde en hyggelig eftermiddag, og at ingen gik sultne hjem.

Og selvom, det kun var den falske sandhed, Dennis havde gættet, så blev børnene alligevel og overnattede hos Farmor og Farfar, mens vi tog sydpå (smagte lidt på gaverne 😛 ) og fik lov at sove længe.

Synes selv den her gave var MEGA optur – bestilt hos https://min-vin.dk/

Nu varer det ikke så længe før de allesammen kommer herhjem – og så skal vi nyde det sidste søndag sammen.

Tak for en fantastisk dag allesammen. Jeg er sikker på at D. nød at blive både, fejret og forkælet – og ikke mindst overrasket.

Chili

Skriv et svar